MENU'S
onze menu's worden geserveerd per tafel
Succesmenu
verkrijgbaar van 5 tot 28 april
Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar
--------
Soepje van roomse kervel met snippers heilbot
--------
Tartaar van zalm en komkommer
of
Brushetta met burrata, parma en pesto
of
Gefrituurde brie met honing en notenslaatje
--------
Kabeljauwhaasje met risotto van groene asperges
of
Gegrilde filet mignon, lenteslaatje, choronsausje
of
Lamskroontje met lentegroentjes, rozemarijn en gratin
(suppl. 5€)
--------
Meringue surprise
--------
Koffie of thee met babbelsnoepjes
Menu ALL-IN met onze huiswijn of dranken
78 euro pp (excl. champagne of sterke dranken)
Aperitief kan vervangen worden mits opleg
Succesmenu
verkrijgbaar van 1 mei tot 26 mei
Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar
--------
Soepje van Mechelse asperges en Breydelham
--------
Slaatje van gerookte zalm en groene asperges
of
Panacota van asperges en gerookt spek
of
Spiesje van reuzegamba, erwtenmousse, gembersausje
--------
Gegrilde Noorse zalm, Mechelse asperges, krieltjes en hollandaisesaus
of
Mechelse asperges op Vlaamse wijze, puree van kervel
of
Slaatje van gebakken asperges, secret Iberico, truffelroom (suppl. 5€)
--------
De zoete zonde
--------
Koffie of thee met babbelsnoepjes
Menu ALL-IN met onze huiswijn of dranken
78 euro pp (excl. champagne of sterke dranken)
Aperitief kan vervangen worden mits opleg
Succesmenu
Verkrijgbaar van 31 mei tot 30 juni
Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar
--------
Salmorejo en zijn garnituur uit Malaga
--------
Terrine van paling en kruidenslaatje
of
Cocktail van rivierkreeftjes en mango
of
Gebakken eendenlever, taartje van rabarber
(suppl. 5€)
--------
Lotte, kort gebakken, beurre blanc, zomerse groentjes
of
Varkensschenkel langzaam gegaard in Brugse zot, mousse van knolselder
of
Kalfstournedos, gegrilde aubergine, Portsaus
--------
Soepje van rood fruit en vanille-ijs
--------
Koffie of thee met babbelsnoepjes
Menu ALL-IN met onze huiswijn of dranken
78 euro pp (excl. champagne of sterke dranken)
Aperitief kan vervangen worden mits opleg