MENU'S
onze menu's worden geserveerd per tafel

Succesmenu

Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar

--------
Soepje van de maand

--------

Duo van wildpastei / brioche / uienconfituur

of
Scampi's met Thaise curry
of
Carpaccio van rundvlees / truffelolie / parmezaan / zongedroogde tomaten / rucola

--------

Stoofpotje van hert / wildgarnituur / puree van knolselder
of
Duo tong en zalmfilet / witte  wijnsausje / puree

--------

Dessert van de maand (zie fijnproeversmenu)

--------
Koffie met snoepjes

Menu ALL-IN met onze huiswijn of dranken

69 euro pp  (excl. champagne of sterke dranken)

cooking
pompoenen

Fijnproeversmenu
Oktober

 

Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar

--------
Pompoensoepje

--------
Duo van Tong en Zalmfilet / kreeften sausje / puree met verse tuinkruiden

--------
Sorbet

--------
Stoofpotje van hert / herfstgroentjes / puree van knolselder
--------

Vlaamse pannenkoek met ijs en chocolade
--------
Mokka met snoepjes
menu zonder wijnen 61 euro 
met geselecteerde wijnen 18 euro supplement

Fijnproeversmenu
November

Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar

--------
Witloofsoepje  

--------
Zalmtartaar met pesto / limoen / zeebrugse garnalen

--------
Sorbet

--------
Filet van Ree / wildgroentjes / gratin / jus

--------

Staaf van mascarpone met fruit en chocolade ijs

--------

Mokka met snoepjes 
menu zonder wijnen 61 euro 
met geselecteerde wijnen 18 euro supplement
Herfstbladeren
Kerstgeesten

Kerstavond en
kerstdag menu

Aperitief Jingle Bells met amuses uit de keuken van Gozar 

--------
Kreeftensoepje met zijn garnituur

--------
Kort gebakken coquilles / pastinaak / sausje van Zeebrugse garnalen

--------
Tussendoortje

--------

Filet van Fazant / wildgarnituur / champagnesausje / amandelkroket en puree van bloemkool

--------

Dessertbord in de sneeuw
menu zonder wijnen 71 euro 
met geselecteerde wijnen 18 euro supplement
(Voorschot te betalen voor 15 december van 40 euro PP op rekeningnummer BE91001760082376  met mededeling uw naam en aantal pers + kerstavond of kerstdag vermelden)

Oudejaarsavond menu 

Aperitief Jingle Bells met amuses uit de keuken van Gozar 

--------
Soepje van boschampignons  

--------
Rijkelijk gevulde Sint-Jacobsschelp

--------
Tussendoortje

--------
Filet van Ree / wintergroentjes / gratin / porto sausje

--------

Verrassingsdessert 

--------

Mokka met snoepjes 
Nachtbuffet met verschillende soorten beleg en broodjes en kaas.
Er is dansgelegenheid tot in de vroege uurtjes 

prijs per persoon ALL-IN tot 01 uur  125 euro PP te betalen voor 15 december op rekeningnummer BE91001760082376 met mededeling u naam en aantal pers + oudejaarsavond vermelden !!!
geroosterd brood
bureau

1e werkdag menu

Aperitief cava met amuses uit de keuken van Gozar

--------
Tomatensoep met balletjes 

--------
Kalkoenfilet met champignonsausje en kroketten

--------
Dame blanche met verse chocolade

--------

Mokka met snoepje 

--------

35 euro zonder dranken
met dranken + 15 euro