
Koude voorgerechten
Carpaccio met truffelolie/rucola/parmesan/zongedroogde tomaten
Gerookte zalm met zijn klassieke garnituur en brioche toast
Garnaalcocktail
18€
18€
dagprijs
Warme voorgerechten
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo kaas / garnaalkroketten
Scampi Gozar (licht getomateerd en pikant)
Soepje van de dag
Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola / krieltjes
15€
17€
17€
18€
8€
21€
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met frietjes en pure
Scampi Gozar geflambeerd met 10 jaar oude whiskey licht pikant
Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola / krieltjes
dagprijs
26€
32€
Salades & Pasta’s
Salade Gozar kip, champignons, spek, ananas
Salade gerookte zalm
Tagliatelli Gozar kip, champignons, spek, roomsausje
Tagliatelli surf en turf kip, champignons, spek, scampi’s, roomsausje
25€
25€
24€
26€
Kids
Vol au vent
Kipfilet met appelmoes
Ballekes in tomatensaus
12€
12€
12€
Grillades
Filet Mignon (Belgisch blauw) met saus naar keuze
Filet pur (Belgisch Blauw) + 300gr met saus naar keuze
Chateaubriand (2p) + 800gr met saus naar keuze
Cote à l’os (2p) + 1200gr met saus naar keuze
Ierse Rib-eye topkwaliteit met saus naar keuze
Reuzebrochette van rund Belgisch/Blauw 300gr met saus naar keuze
27€
34€
58€
55€
36€
27€
Sausen
Champignonsaus, pepersaus, verse béarnaisesaus of Provençaalse saus
-
Seizoensgerechten
Verse tartaar op klassieke wijze
Winterstoemp met boerenworst
Tagliata di manzo
Kabeljauwhaasje / seizoensgroentjes / verse frietjes of puree
Thaise kip curry met rijst of frietjes
Thaise kip zoet zuur met verse groentjes, rijst of frietjes
Gebakken tongfilet met Risotto
Wildseizoen
Voorgerecht: duo van wildpastei met huisbereider uienconfituur
Hoofdgerecht: Filet van Ree met wintergroentjes, gratin en jus
Stoofpotje van Hert met garnituur en puree van knolselder
Dessert: huisbereider pannenkoek met vanille-ijs en chocolade
chocoladefondue (minimum 2 personen)
26€
21€
32€
33€
23€
23€
29€
19€
33€
28€
11€
9,50€ pp
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met fris slaatje en verse frietjes, aardappel in de schil, pasta of gratin.