top of page

Onze kaart

Naast onze onderstaande,  individuele gerechten bieden wij tal van menu's aan. Deze kan u ook steeds terugvinden op onze website.

Koude voorgerechten

 

Carpaccio met truffelolie/rucola/parmesan/zongedroogde tomaten
Gerookte zalm met zijn klassieke garnituur en brioche toast

18€

18€

Warme voorgerechten   

Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo kaas / garnaalkroketten
Scampi Gozar (licht getomateerd en pikant)
Scampi Curry, pikant

Scampi look/room

Soepje van de dag 

Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola 

16€

22€

19€

21€

21€

21€                 

8€

24€

Hoofdgerechten

 

Gebakken zeetong met frietjes of puree
Scampi Gozar geflambeerd met 10 jaar oude whiskey licht pikant

Scampi curry

Scampi look/room

Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola / krieltjes

Kabeljauwhaasje met fijne gestoofde prei, frietjes of puree

44€

28€

28€

28€

36€

36€

Salades & Pasta’s

 

Salade Gozar kip, champignons, spek, ananas
Salade gerookte zalm
Tagliatelli Gozar kip, champignons, spek, roomsausje
Tagliatelli surf en turf kip, champignons, spek, scampi’s, roomsausje

25€

25€

25€

28€

Kids
 

Vol au vent
Kipfilet met appelmoes
Ballekes in tomatensaus

17€

17€

17€

Onze vleesgerechten
 

Filet Mignon (Belgisch blauw) met saus naar keuze
Filet pur (Belgisch Blauw) + 300gr met saus naar keuze
Chateaubriand (2p) + 800gr met saus naar keuze
Cote à l’os (2p) + 1200gr met saus naar keuze
Ierse Rib-eye topkwaliteit met saus naar keuze 

Reuzebrochette van rund Belgisch/Blauw 300gr met saus naar keuze

33€

39€

69€

75€

38€

30€

Sausen

Champignonsaus, pepersaus, verse béarnaisesaus of Provençaalse saus
 

-

Seizoensgerechten

 

Verse tartaar op klassieke wijze

Tagliata di manzo

Voorgerecht: Pastei van patrijs met slaatje en marsepein broodje            

Hoofdgerecht: Sliptong 3 stuks met slaatje en friet

                           paling in 't groen/ tomaat/ gebakken

                           Steeds daags voordien te bestellen aub!!!!

33€

35€

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met fris slaatje en verse frietjes, aardappel in de schil, pasta of gratin.

bottom of page