top of page

Onze kaart

Naast onze onderstaande,  individuele gerechten bieden wij tal van menu's aan. Deze kan u ook steeds terugvinden op onze website.

Koude voorgerechten

 

Carpaccio met truffelolie/rucola/parmesan/zongedroogde tomaten
Gerookte zalm met zijn klassieke garnituur en brioche toast
Garnaalcocktail

18€

18€

dagprijs

Warme voorgerechten   

Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Duo kaas / garnaalkroketten
Scampi Gozar (licht getomateerd en pikant)
Scampi Curry

Scampi look/room

Soepje van de dag 

Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola / krieltjes

15€

17€

17€

18€

19€

19€

8€

21€

Hoofdgerechten

 

Gebakken zeetong met frietjes en pure
Scampi Gozar geflambeerd met 10 jaar oude whiskey licht pikant

Scampi curry

Scampi look/room

Gamba's op wijze van de chef / verse tartaar / rucola / krieltjes

Kabeljauwhaasje met seizoensgroentjes, frietjes of puree

dagprijs

26€

26€

26€

32€

35€

Salades & Pasta’s

 

Salade Gozar kip, champignons, spek, ananas
Salade gerookte zalm
Tagliatelli Gozar kip, champignons, spek, roomsausje
Tagliatelli surf en turf kip, champignons, spek, scampi’s, roomsausje

25€

25€

24€

26€

Kids
 

Vol au vent
Kipfilet met appelmoes
Ballekes in tomatensaus

16€

16€

16€

Grillades
 

Filet Mignon (Belgisch blauw) met saus naar keuze
Filet pur (Belgisch Blauw) + 300gr met saus naar keuze
Chateaubriand (2p) + 800gr met saus naar keuze
Cote à l’os (2p) + 1200gr met saus naar keuze
Ierse Rib-eye topkwaliteit met saus naar keuze 

Reuzebrochette van rund Belgisch/Blauw 300gr met saus naar keuze

27€

34€

58€

55€

36€

27€

Sausen

Champignonsaus, pepersaus, verse béarnaisesaus of Provençaalse saus
 

-

Seizoensgerechten

 

Verse tartaar op klassieke wijze

Tagliata di manzo

Wildseizoen

Voorgerecht: duo van wildpastei met huisbereider uienconfituur

Hoofdgerecht: Filet van Ree met wintergroentjes, gratin en jus

                       Stoofpotje van Hert met garnituur en puree van knolselder

26€

32€

 

19€

33€

28€

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met fris slaatje en verse frietjes, aardappel in de schil, pasta of gratin.

bottom of page