top of page

Zaalverhuur Gozar

Welkom bij Restaurant Gozar in Erpe-Mere, dé ideale locatie voor al uw evenementen en bijeenkomsten. Wij bieden zaalverhuur aan voor diverse gelegenheden, zoals seminaries en opleidingen, maar ook voor rouwmaaltijden.

Onze zalen zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen en airco om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Of u nu een kleine bijeenkomst of een middelgroot evenement plant, wij hebben de perfecte zaal voor u. Bovendien beschikken we over een professioneel team dat u met plezier bijstaat om uw evenement tot een succes te maken.

Ons restaurant is gelegen te Erpe-Mere op enkele minuten van de op en afrit van de E40 tussen Aalst en Wetteren. Het heeft een sfeervolle setting voor ieder evenement. Wij zorgen voor een uitstekende catering, aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Onze chef-kok bereidt gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en een creatieve twist, waardoor uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven.

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan voor al onze klanten. Of u nu een bedrijfsseminarie plant of een rouwmaaltijd, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten.

Wilt u meer informatie over onze zaalverhuur of wilt u graag een afspraak maken om onze locatie te bezichtigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het organiseren van uw evenement.

Kraaineststraat 107

9420 Erpe-Mere

+32 (0)474/ 13 85 88

info@restaurantgozar.be

DSC_5787.jpg
DSC_5783.jpg
DSC_5791.jpg
DSC_5793.jpg
DSC_5815.jpg
bottom of page